Advertisement

Αεκ Ολυμπιακοσ 3-2 : Aek Olympiako 3 2 Oi Stigmes Entashs Sto Ntermpi Pics Onsports Gr / Τα τρία γκολ που ακυρώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο (photos+videos).

Αεκ Ολυμπιακοσ 3-2 : Aek Olympiako 3 2 Oi Stigmes Entashs Sto Ntermpi Pics Onsports Gr / Τα τρία γκολ που ακυρώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο (photos+videos).. Από την πλευρά της, η ένωση χρειάστηκε 20 λεπτά για να βρει τα πατήματα της και στη συνέχεια βγήκε. 7 παίκτες που μάλλον δεν θυμάσαι ότι έπαιξαν και στους δύο. Τα τρία γκολ που ακυρώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο (photos+videos). Η αεκ πρέπει να πάει παρακάτω, να ετοιμάζει από… χθες την επόμενη μέρα και επαναλαμβάνουμε, με σοβαρές και γενναίες αποφάσεις και επενδύσεις να ξαναγίνει ανταγωνιστική… Έγιναν γνωστές οι επιλογές των μαρτίνς και χιμένεθ.

7 παίκτες που μάλλον δεν θυμάσαι ότι έπαιξαν και στους δύο. Η αεκ μπήκε με ένταση στο παχνίδι προσπαθώντας να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά ο ολυμπιακός που έχει πολύ καλύτερη άμυνα την κράτησε μακριά από τα δίχτυα και όταν βρήκε την ευκαιρία άνοιξε το σκορ και τελείωσε τον. Η αεκ που προέρχεται από κακή εμφάνιση και ήττα κόντρα στον παοκ, υποδέχεται τον ολυμπιακό, ο οποίος μετράει αντίστροφα για τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου. Ο ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να φανεί απειλητικός στο ξεκίνημα, πιέζοντας την άμυνα της αεκ. Άλωσε τη βαρκελώνη ο απιστευτοσ.

Aek Olympiakos 3 2 Dakrya Ekrh3h Kai Panhgyrismoi H Parakamera Toy Ntermpi Video Irafina
Aek Olympiakos 3 2 Dakrya Ekrh3h Kai Panhgyrismoi H Parakamera Toy Ntermpi Video Irafina from www.irafina.gr
Oλυμπιακός και αεκ τίθενται αντιμέτωποι στις 19:30 στο γεώργιος καραϊσκάκης και έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες των προπονητών που έχουν αρκετές εκπλήξεις. *με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγες μέρες η επο ενημέρωσε πως ο τελικός θα διεξαχθεί με τα περσινά ρόστερ των δύο ομάδων. 7 παίκτες που μάλλον δεν θυμάσαι ότι έπαιξαν και στους δύο. Έγιναν γνωστές οι επιλογές των μαρτίνς και χιμένεθ. Η επο ενημέρωσε πριν από λίγη ώρα για τις ημέρες. Οι δύο προτάσεις για μπρούμα και ο. Η βαθμολογία των playoffs μετά απ' τη νίκη του ολυμπιακού επί της αεκ. Η αεκ μπήκε με ένταση στο παχνίδι προσπαθώντας να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά ο ολυμπιακός που έχει πολύ καλύτερη άμυνα την κράτησε μακριά από τα δίχτυα και όταν βρήκε την ευκαιρία άνοιξε το σκορ και τελείωσε τον.

Για κάποιους κρατάει σημειώσεις ο μαρτίνς.

Άλωσε τη βαρκελώνη ο απιστευτοσ. Η αεκ που προέρχεται από κακή εμφάνιση και ήττα κόντρα στον παοκ, υποδέχεται τον ολυμπιακό, ο οποίος μετράει αντίστροφα για τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου. Ο ολυμπιακός σκόραρε, όμως το γκολ ακυρώθηκε ορθά για χέρι του μπουχαλάκη στην διεκδίκηση της μπάλας. Πατσάς στου μπαλή,ποδοσφαιριστής άρη και αεκ. *με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγες μέρες η επο ενημέρωσε πως ο τελικός θα διεξαχθεί με τα περσινά ρόστερ των δύο ομάδων. Για κάποιους κρατάει σημειώσεις ο μαρτίνς. Από την πλευρά της, η ένωση χρειάστηκε 20 λεπτά για να βρει τα πατήματα της και στη συνέχεια βγήκε. Μπορεί το ολυμπιακό στάδιο να μην είναι έδρα, μπορεί στην αεκ να εξακολουθούν να είναι πολλοί εκείνοι που το αποκαλούν νταχάου, όμως στα ντέρμπι με τον ολυμπιακό αυτά τα τρία χρόνια, είναι… κάστρο. Με αφορμή την εξωπραγματική νίκη επί της αεκ, το fosonline.gr θυμάται τις εμφατικές εντός έδρας επικρατήσεις του ολυμπιακού επί των «κιτρινόμαυρων» από. Η αεκ μπήκε με ένταση στο παχνίδι προσπαθώντας να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά ο ολυμπιακός που έχει πολύ καλύτερη άμυνα την κράτησε μακριά από τα δίχτυα και όταν βρήκε την ευκαιρία άνοιξε το σκορ και τελείωσε τον. Ο ολυμπιακός έχει ξεκάθαρη υπεροχή στα ντέρμπι με την αεκ όταν την αντιμετωπίζει ως γηπεδούχος. 7 παίκτες που μάλλον δεν θυμάσαι ότι έπαιξαν και στους δύο. Oλυμπιακός και αεκ τίθενται αντιμέτωποι στις 19:30 στο γεώργιος καραϊσκάκης και έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες των προπονητών που έχουν αρκετές εκπλήξεις.

Στην κορυφή της βαθμολογίας επέστρεψε ο ολυμπιακός μετά τη σημερινή του νίκη επί της αεκ. Η αεκ που προέρχεται από κακή εμφάνιση και ήττα κόντρα στον παοκ, υποδέχεται τον ολυμπιακό, ο οποίος μετράει αντίστροφα για τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου. Η βαθμολογία των playoffs μετά απ' τη νίκη του ολυμπιακού επί της αεκ. Η αεκ μπήκε με ένταση στο παχνίδι προσπαθώντας να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά ο ολυμπιακός που έχει πολύ καλύτερη άμυνα την κράτησε μακριά από τα δίχτυα και όταν βρήκε την ευκαιρία άνοιξε το σκορ και τελείωσε τον. Oλυμπιακός και αεκ τίθενται αντιμέτωποι στις 19:30 στο γεώργιος καραϊσκάκης και έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες των προπονητών που έχουν αρκετές εκπλήξεις.

Aek Olympiakos 3 2 Pagasitikosnews
Aek Olympiakos 3 2 Pagasitikosnews from pagasitikosnews.com
Με αφορμή την εξωπραγματική νίκη επί της αεκ, το fosonline.gr θυμάται τις εμφατικές εντός έδρας επικρατήσεις του ολυμπιακού επί των «κιτρινόμαυρων» από. Η επο ενημέρωσε πριν από λίγη ώρα για τις ημέρες. Από την πλευρά της, η ένωση χρειάστηκε 20 λεπτά για να βρει τα πατήματα της και στη συνέχεια βγήκε. Η αεκ που προέρχεται από κακή εμφάνιση και ήττα κόντρα στον παοκ, υποδέχεται τον ολυμπιακό, ο οποίος μετράει αντίστροφα για τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου. Μπορεί το ολυμπιακό στάδιο να μην είναι έδρα, μπορεί στην αεκ να εξακολουθούν να είναι πολλοί εκείνοι που το αποκαλούν νταχάου, όμως στα ντέρμπι με τον ολυμπιακό αυτά τα τρία χρόνια, είναι… κάστρο. 7 παίκτες που μάλλον δεν θυμάσαι ότι έπαιξαν και στους δύο. Ο ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να φανεί απειλητικός στο ξεκίνημα, πιέζοντας την άμυνα της αεκ. Απόλλων 72, ομόνοια 72, αελ 68, ανόρθωση 54, αεκ 47, ολυμπιακός 40 βαθμοί.

Οι δύο προτάσεις για μπρούμα και ο.

Για κάποιους κρατάει σημειώσεις ο μαρτίνς. Ο ολυμπιακός έχει ξεκάθαρη υπεροχή στα ντέρμπι με την αεκ όταν την αντιμετωπίζει ως γηπεδούχος. *με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγες μέρες η επο ενημέρωσε πως ο τελικός θα διεξαχθεί με τα περσινά ρόστερ των δύο ομάδων. Η αεκ πρέπει να πάει παρακάτω, να ετοιμάζει από… χθες την επόμενη μέρα και επαναλαμβάνουμε, με σοβαρές και γενναίες αποφάσεις και επενδύσεις να ξαναγίνει ανταγωνιστική… 7 παίκτες που μάλλον δεν θυμάσαι ότι έπαιξαν και στους δύο. Μπορεί το ολυμπιακό στάδιο να μην είναι έδρα, μπορεί στην αεκ να εξακολουθούν να είναι πολλοί εκείνοι που το αποκαλούν νταχάου, όμως στα ντέρμπι με τον ολυμπιακό αυτά τα τρία χρόνια, είναι… κάστρο. Οι δύο προτάσεις για μπρούμα και ο. Η επο ενημέρωσε πριν από λίγη ώρα για τις ημέρες. Παράλληλα η κεντρική επιτροπή διαιτησίας. Έγιναν γνωστές οι επιλογές των μαρτίνς και χιμένεθ. Ο ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να φανεί απειλητικός στο ξεκίνημα, πιέζοντας την άμυνα της αεκ. Στην κορυφή της βαθμολογίας επέστρεψε ο ολυμπιακός μετά τη σημερινή του νίκη επί της αεκ. Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν 37 νίκες έναντι 14 της αεκ, ενώ 16 παιχνίδια τελείωσαν ισόπαλα.

Στην κορυφή της βαθμολογίας επέστρεψε ο ολυμπιακός μετά τη σημερινή του νίκη επί της αεκ. Πατσάς στου μπαλή,ποδοσφαιριστής άρη και αεκ. Έγιναν γνωστές οι επιλογές των μαρτίνς και χιμένεθ. 7 παίκτες που μάλλον δεν θυμάσαι ότι έπαιξαν και στους δύο. Μπορεί το ολυμπιακό στάδιο να μην είναι έδρα, μπορεί στην αεκ να εξακολουθούν να είναι πολλοί εκείνοι που το αποκαλούν νταχάου, όμως στα ντέρμπι με τον ολυμπιακό αυτά τα τρία χρόνια, είναι… κάστρο.

Paok Olympiakos Live Prwth Maxh Gia To Kypello Elladas
Paok Olympiakos Live Prwth Maxh Gia To Kypello Elladas from www.newsit.gr
Άλωσε τη βαρκελώνη ο απιστευτοσ. Παράλληλα η κεντρική επιτροπή διαιτησίας. Ο ολυμπιακός έχει ξεκάθαρη υπεροχή στα ντέρμπι με την αεκ όταν την αντιμετωπίζει ως γηπεδούχος. Πατσάς στου μπαλή,ποδοσφαιριστής άρη και αεκ. Έγιναν γνωστές οι επιλογές των μαρτίνς και χιμένεθ. Ο ολυμπιακός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και προσπάθησε να φανεί απειλητικός στο ξεκίνημα, πιέζοντας την άμυνα της αεκ. Η αεκ που προέρχεται από κακή εμφάνιση και ήττα κόντρα στον παοκ, υποδέχεται τον ολυμπιακό, ο οποίος μετράει αντίστροφα για τη μαθηματική κατάκτηση του τίτλου. Στην κορυφή της βαθμολογίας επέστρεψε ο ολυμπιακός μετά τη σημερινή του νίκη επί της αεκ.

Ο ολυμπιακός σκόραρε, όμως το γκολ ακυρώθηκε ορθά για χέρι του μπουχαλάκη στην διεκδίκηση της μπάλας.

Για κάποιους κρατάει σημειώσεις ο μαρτίνς. Άλωσε τη βαρκελώνη ο απιστευτοσ. Με αφορμή την εξωπραγματική νίκη επί της αεκ, το fosonline.gr θυμάται τις εμφατικές εντός έδρας επικρατήσεις του ολυμπιακού επί των «κιτρινόμαυρων» από. Η αεκ μπήκε με ένταση στο παχνίδι προσπαθώντας να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα αλλά ο ολυμπιακός που έχει πολύ καλύτερη άμυνα την κράτησε μακριά από τα δίχτυα και όταν βρήκε την ευκαιρία άνοιξε το σκορ και τελείωσε τον. Οι δύο προτάσεις για μπρούμα και ο. Η αεκ πρέπει να πάει παρακάτω, να ετοιμάζει από… χθες την επόμενη μέρα και επαναλαμβάνουμε, με σοβαρές και γενναίες αποφάσεις και επενδύσεις να ξαναγίνει ανταγωνιστική… Παράλληλα η κεντρική επιτροπή διαιτησίας. Απόλλων 72, ομόνοια 72, αελ 68, ανόρθωση 54, αεκ 47, ολυμπιακός 40 βαθμοί. Η βαθμολογία των playoffs μετά απ' τη νίκη του ολυμπιακού επί της αεκ. Έγιναν γνωστές οι επιλογές των μαρτίνς και χιμένεθ. Oλυμπιακός και αεκ τίθενται αντιμέτωποι στις 19:30 στο γεώργιος καραϊσκάκης και έγιναν γνωστές οι ενδεκάδες των προπονητών που έχουν αρκετές εκπλήξεις. Η επο ενημέρωσε πριν από λίγη ώρα για τις ημέρες. Ο ολυμπιακός σκόραρε, όμως το γκολ ακυρώθηκε ορθά για χέρι του μπουχαλάκη στην διεκδίκηση της μπάλας.

Η επο ενημέρωσε πριν από λίγη ώρα για τις ημέρες αεκ ολυμπιακοσ. Ο ολυμπιακός έχει ξεκάθαρη υπεροχή στα ντέρμπι με την αεκ όταν την αντιμετωπίζει ως γηπεδούχος.

Posting Komentar

0 Komentar